Huisregels & huurvoorwaarden

- Check in : tussen 16u00 en 21u00. Laat ons vooraf weten wanneer u denkt aan te komen, zodat we kunnen zorgen dat u de sleutel ontvangt. Indien na 21u verwacht aan te komen, gelieve vooraf te verwittigen.
- Check out : tot 10u00.
- Na betaling van uw boeking ontvangt u een brochure met informatie over het appartement. Bij betaling van het restbedrag, ontvangt u een toeristische brochure over de omgeving.
- De code voor Wifi wordt medegedeeld wanneer u op het appartement komt.
- Het appartement is geschikt voor maximum 4 personen (+ eventueel baby in babybedje). Het aantal personen dient bij de boeking te worden opgegeven. Kinderen zijn welkom, geef bij boeking door wat je nodig hebt van kindergerief om je vakantie zo comfortabel mogelijk door te brengen.
- Roken op het appartement is niet toegelaten. Roken kan op het terras aan de voordeur, mits u rekening houdt met de buren en alles netjes houdt.
- Huisdieren (met uitzondering van blindengeleidehond) zijn niet toegelaten op het appartement.
- De waarborg bedraagt 250 Euro.
- Zwembad (met ligstoelen), tennisveld (en tennisrackets) zijn gratis beschikbaar.
- De eindschoonmaak is verplicht bij te boeken. Dit gebeurt automatisch.
- Kortingen (bv. vroegboek of last minute) worden automatisch verrekend.
- Er is 3 Kw elektriciteit per dag inbegrepen. Dit is voldoende om uw verbruik te dekken tijdens uw verblijf. Enkel wanneer u onoordeelkundig met energie omspringt, zal u moeten bijbetalen. Het appartement is uitgerust met een zonneboiler om energie te besparen. De verwarming gebeurt met een pelletkachel.

Appartement met zwembad in Portugal heerlijke vakantie