Huisregels & huurvoorwaarden

- Check in : tussen 16u00 en 21u00. Laat ons vooraf weten wanneer u denkt aan te komen, zodat we kunnen zorgen dat u de sleutel ontvangt. Indien na 21u verwacht aan te komen, gelieve vooraf te verwittigen.
- Check out : tot 10u00.
- Na betaling van uw boeking ontvangt u een brochure met informatie over het vakantiehuis. Bij betaling van het restbedrag, ontvangt u een toeristische brochure over de omgeving.
- De code voor Wifi vindt u in de infomap in het vakantiehuis.
- Het vakantiehuis is geschikt voor maximum 6 personen (+ eventueel baby in babybedje). Het aantal personen dient bij de boeking te worden opgegeven. Kinderen zijn welkom, geef bij boeking door wat je nodig hebt van kindergerief om je vakantie zo comfortabel mogelijk door te brengen.
- Roken in het huis en aan het zwembad is niet toegelaten. Roken kan op het tweede terras aan de achterdeur, mits u alles netjes houdt. Peuken op de grond = helft waarborg vervalt.
- Huisdieren (met uitzondering van blindengeleidehond) zijn niet toegelaten.
- De waarborg bedraagt 250 Euro.
- De eindschoonmaak is verplicht bij te boeken. Dit gebeurt automatisch.
- Kortingen (bv. vroegboek of last minute) worden automatisch verrekend.
- Er is 4 Kw elektriciteit per dag inbegrepen. Dit is voldoende om uw verbruik te dekken tijdens uw verblijf. Enkel wanneer u onoordeelkundig met energie omspringt, zal u moeten bijbetalen. De vakantiewoning is uitgerust met een zonneboiler om energie te besparen. De verwarming gebeurt met een pelletkachel.

Uitgebreide huurvoorwaarden

Appartement in Portugal